Recept
« Terug naar recepten
Gevulde champignons
PT25M
Gevulde champignons
Een heerlijk gevulde champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde champignons te bereiden
Snijd de stelen uit de champignons. Meng de ricotta met fijngesneden gedroogde tomaatstukjes, spinazie en 1 eetlepel peterselie meng de rest van de peterselie met het paneermeel en de parmesan. Naar smaak peper en zout gebruiken. De champignons vullen met het ricotta mengsel en bestrooi deze met het paneermeelmengsel. De olijfolie eroverheen druppelen. De oven voorverwarmen op 200°C. Plaats de gevulde champignons in het midden van de oven en bak in 10 tot 15 minuten gaar, Nog even onder de grill plaatsen om de bovenkant mooi bruin te laten grillen.