Recept
« Terug naar recepten
Gevulde champignons
PT30M
Gevulde champignons
Een heerlijk gevulde champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
AH
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde champignons te bereiden
Veeg de champignons schoon met keukenpapier. Snijd de steeltjes los van de hoedjes en hak de steeltjes fijn.
Meng de steeltjes in een schaaltje door de gorgonzola. Verkruimel het brood erover en meng de olie erdoor. Voeg de tijm toe en breng het mengsel op smaak met peper.
Bestrooi de champignonhoedjes met peper en zout en vul ze met het gorgonzolamengsel.
Vet velletjes aluminiumfolie in en zet de champignons met de kop naar beneden op de folie. Pak de champignons in tot een pakketje en zet ze tot gebruik in de koelkast.
Rooster de pakketjes ca. 10 minuten onder een hete grill
Meng de steeltjes in een schaaltje door de gorgonzola. Verkruimel het brood erover en meng de olie erdoor. Voeg de tijm toe en breng het mengsel op smaak met peper.
Bestrooi de champignonhoedjes met peper en zout en vul ze met het gorgonzolamengsel.
Vet velletjes aluminiumfolie in en zet de champignons met de kop naar beneden op de folie. Pak de champignons in tot een pakketje en zet ze tot gebruik in de koelkast.
Rooster de pakketjes ca. 10 minuten onder een hete grill