Recept
« Terug naar recepten
Gevulde eieren (pikant)
PT20M
Gevulde eieren (pikant)
Een heerlijk gevulde eieren (pikant) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gevulde eieren (pikant) te bereiden
Kook de eieren in 10 min. hard.
Pel de eieren en snijd ze in de lengte doormidden.
Haal de eidooiers eruit en doe ze in een kom.
Meng in de kom met een vork de eidooiers, de mayonaise, de creme fraiche, de bieslook, de mosterd en de tabasco tot een gladde pasta.
Voeg naar smaak peper en zout toe.
Schep het eidooiermengsel in de spuitzak en vul de eieren.
Bestrooien met paprikapoeder.
Pel de eieren en snijd ze in de lengte doormidden.
Haal de eidooiers eruit en doe ze in een kom.
Meng in de kom met een vork de eidooiers, de mayonaise, de creme fraiche, de bieslook, de mosterd en de tabasco tot een gladde pasta.
Voeg naar smaak peper en zout toe.
Schep het eidooiermengsel in de spuitzak en vul de eieren.
Bestrooien met paprikapoeder.
borage33 zegt: