Recept
« Terug naar recepten
Gevulde eieren
PT0M
Gevulde eieren
Een lekker hapje voor de paasdagen!
Bereiding
Hoe Gevulde eieren te bereiden
Eieren koken, pellen en halveren en de dooiers eruit halen.
Eigeel fijnprakken met mayonaise.
De gewenste ingrediënten toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
Koud wegzetten.
Vullingen:
Met tonijn en olijven: 50 gr.gepureerde tonijn door eimengsel mengen en met een plakjes olijf garneren.
Met ansjovis: 4 fijngehakte ansjovisfilets met 1 eetlepel kappertjes door het eimengsel doen.Garneer met een opgerolde stukje ansjovis.
Met garnalen: 50 gr.grofgehakte garnalen door eimengsel en mengen met 1 theelepel dille en een beetje citroensap. Met een garnaal garneren.
Met rauwe ham: 50 gr.fijngehakte ham en 1 eetlepel gesnipperde bieslook door het eimengsel doen. Met aspergepunten garneren.
Met gorgonzola: 50 gr.gorgonzola fijnprakken en met eimengsel mengen. Versier het met een reepje tomaat.
Met kruiden: 2 eetlepels gehakte kruiden (maak niet uit wat als het maar heel fijn is),1 eetlepel zeer fijngesneden sjalotje en wat mosterd door het eimengsel mengen. Versier het met kervel.
Met parmesaanse kaas en tomaat: 1 eetlepel geraspte kaas en een eetlepel ontvelde en fijngesneden tomaat met eimengsel mengen. Garneer met basilicum.
Met gerookte forel: 50 gr.gerookte forel fijnprakken en door het eimengsel mengen. Garneer met peterselie.
Met gerookte zalm: 50 gr.gerookte zalm fijnsnijden en samen met citroensap en dille bij het eimengsel doen. Garneer met tuinkers.
Met kaviaar: het basisrecept in het ei spuiten en garneren met (imitatie) kaviaar.
Eigeel fijnprakken met mayonaise.
De gewenste ingrediënten toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
Koud wegzetten.
Vullingen:
Met tonijn en olijven: 50 gr.gepureerde tonijn door eimengsel mengen en met een plakjes olijf garneren.
Met ansjovis: 4 fijngehakte ansjovisfilets met 1 eetlepel kappertjes door het eimengsel doen.Garneer met een opgerolde stukje ansjovis.
Met garnalen: 50 gr.grofgehakte garnalen door eimengsel en mengen met 1 theelepel dille en een beetje citroensap. Met een garnaal garneren.
Met rauwe ham: 50 gr.fijngehakte ham en 1 eetlepel gesnipperde bieslook door het eimengsel doen. Met aspergepunten garneren.
Met gorgonzola: 50 gr.gorgonzola fijnprakken en met eimengsel mengen. Versier het met een reepje tomaat.
Met kruiden: 2 eetlepels gehakte kruiden (maak niet uit wat als het maar heel fijn is),1 eetlepel zeer fijngesneden sjalotje en wat mosterd door het eimengsel mengen. Versier het met kervel.
Met parmesaanse kaas en tomaat: 1 eetlepel geraspte kaas en een eetlepel ontvelde en fijngesneden tomaat met eimengsel mengen. Garneer met basilicum.
Met gerookte forel: 50 gr.gerookte forel fijnprakken en door het eimengsel mengen. Garneer met peterselie.
Met gerookte zalm: 50 gr.gerookte zalm fijnsnijden en samen met citroensap en dille bij het eimengsel doen. Garneer met tuinkers.
Met kaviaar: het basisrecept in het ei spuiten en garneren met (imitatie) kaviaar.