Recept
« Terug naar recepten
Gevulde eitjes
PT30M
Gevulde eitjes
Een heerlijk gevulde eitjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Evelien te Winkel-Schäfer
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5-6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
eigen creatie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde eitjes te bereiden
-Eieren hard koken
-af laten koelen (of dag van te voren koken)
-eieren pellen en half door snijden
-eigeel in menghouder van keukenmaschine doen en de halfjes op een bord leggen. evtl op keukenpapier i.v.m. glijden
-al het eigeel fijn maken
- mayo toevoegen, niet te dun maken
-curry en mosterd toevoegen, niet te dun maken
- augurken in kleine blokjes snijden en toevoegen
-alles goed laten mengen
- op smaak brengen
-af laten koelen (of dag van te voren koken)
-eieren pellen en half door snijden
-eigeel in menghouder van keukenmaschine doen en de halfjes op een bord leggen. evtl op keukenpapier i.v.m. glijden
-al het eigeel fijn maken
- mayo toevoegen, niet te dun maken
-curry en mosterd toevoegen, niet te dun maken
- augurken in kleine blokjes snijden en toevoegen
-alles goed laten mengen
- op smaak brengen