Recept
« Terug naar recepten
Gevulde gehaktballen
PT30M
Gevulde gehaktballen
Een heerlijk gevulde gehaktballen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
op tv gezien
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde gehaktballen te bereiden
Maak het gehakt aan zoals je altijd doet, verdeel het in 4 porties, druk er platte schijfjes van.Verdeel de pate in 4 reepjes en wikkel die in de rauwe ham, leg ze op de platte schijven en vorm er een langwerpig soort bal van.Rol ze door de paneermeel en bak ze op rustig vuur mooi bruin en gaar.Ook kun je andere soorten pate gebruiken bv. champignon of peperpate.