Recept
« Terug naar recepten
Gevulde Italiaanse bollen
PT20M
Gevulde Italiaanse bollen
Een heerlijk gevulde italiaanse bollen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Groen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
21
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde Italiaanse bollen te bereiden
Eieren in ca. 7 minuten hard koken, laten afkoelen, pellen en in plakjes snijden. Kap van bollen snijden. Binnenzijde van bollen licht uithollen tot ca. 2 cm van rand. Tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in plakken snijden. Avocado schillen en vruchtvlees in plakken snijden. Helft van sandwichspread in bollen smeren. Rucola, kipfilet, ei, tomaten en avocado erover verdelen. Rest van sandwich-spread erover verdelen en afdekken met kapjes brood.
ineke60 zegt: