KookJij

Gevulde kastanjechampignons met Boursin

Een heerlijk gevulde kastanjechampignons met boursin recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde kastanjechampignons met Boursin te bereiden

Verwijder de steeltjes van de paddestoelen.
Hak ze samen met de kruiden fijn. Scheid het ei in dooier en eiwit.
Verwarm de oven voor op 180º C.
Verkruimel de fetakaas en meng er de kruiden en de knoflookkaas door.
Roer er de eierdooier door.
Klop het eiwit stijf en schep het door het kaasmengsel.
Vul de paddestoelhoeden met dit mengsel en zet ze in een met olie bestreken ovenschaal of op de bestreken bakplaat.
Schuif ze circa 20 minuten in de oven en garneer met reepjes rode paprika.
Serveer warm als borrelhapje in papieren muffinvormpjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

brenda

brenda zegt:
Mjammie :P, erg lekker, ik had de fetakaas niet in huis, zonder is ie ook erg lekker.
Maar met vast nog lekkerder :)