Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kastanjechampignons met Boursin
PT30M
Gevulde kastanjechampignons met Boursin
Een heerlijk gevulde kastanjechampignons met boursin recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kastanjechampignons met Boursin te bereiden
Verwijder de steeltjes van de paddestoelen.
Hak ze samen met de kruiden fijn. Scheid het ei in dooier en eiwit.
Verwarm de oven voor op 180º C.
Verkruimel de fetakaas en meng er de kruiden en de knoflookkaas door.
Roer er de eierdooier door.
Klop het eiwit stijf en schep het door het kaasmengsel.
Vul de paddestoelhoeden met dit mengsel en zet ze in een met olie bestreken ovenschaal of op de bestreken bakplaat.
Schuif ze circa 20 minuten in de oven en garneer met reepjes rode paprika.
Serveer warm als borrelhapje in papieren muffinvormpjes.
Hak ze samen met de kruiden fijn. Scheid het ei in dooier en eiwit.
Verwarm de oven voor op 180º C.
Verkruimel de fetakaas en meng er de kruiden en de knoflookkaas door.
Roer er de eierdooier door.
Klop het eiwit stijf en schep het door het kaasmengsel.
Vul de paddestoelhoeden met dit mengsel en zet ze in een met olie bestreken ovenschaal of op de bestreken bakplaat.
Schuif ze circa 20 minuten in de oven en garneer met reepjes rode paprika.
Serveer warm als borrelhapje in papieren muffinvormpjes.
brenda zegt:
Maar met vast nog lekkerder :)