KookJij

Gevulde kipfilet met tagliatelle

Een heerlijk gevulde kipfilet met tagliatelle recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde kipfilet met tagliatelle te bereiden

makkelijk

Mijn kookverhaal (Marcel Boonen)

Kipfilet opensnijden en insmeren met pesto en bestrooien met Parmezaanse kaas. Dichtklappen en inpakken met een plak Coburgham. Aan beide kanten dichtschroeien in hete boter.
Afgedekt warm houden in een schaaltje in de oven op 175°C.
Intussen uitje fruiten, champignons en ontvelde tomaat toevoegen even bakken, daarna bakje kruidenkaas en scheutje tomatenketchup en verse basilicum toevoegen, aanlengen met kookroom. Om de saus vloeibaarder te maken e.v.t. melk toevoegen. Kipfilets opdienen in een schaal met de saus.
Heerlijk met tagliatelle en broccoli. Eventueel nog een frisse salade erbij serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Annemarie

Annemarie zegt:
Ik neem aan dat de kip in de oven moet garen? Aangezien de kip alleen dichtgeschoeid wordt? En hoe lang moet het in de oven?