Kipfilet opensnijden en insmeren met pesto en bestrooien met Parmezaanse kaas. Dichtklappen en inpakken met een plak Coburgham. Aan beide kanten dichtschroeien in hete boter.
Afgedekt warm houden in een schaaltje in de oven op 175°C.
Intussen uitje fruiten, champignons en ontvelde tomaat toevoegen even bakken, daarna bakje kruidenkaas en scheutje tomatenketchup en verse basilicum toevoegen, aanlengen met kookroom. Om de saus vloeibaarder te maken e.v.t. melk toevoegen. Kipfilets opdienen in een schaal met de saus.
Heerlijk met tagliatelle en broccoli. Eventueel nog een frisse salade erbij serveren.
Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kipfilet met tagliatelle
PT30M
Gevulde kipfilet met tagliatelle
Een heerlijk gevulde kipfilet met tagliatelle recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marcel Boonen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kipfilet met tagliatelle te bereiden
makkelijk
Annemarie zegt: