Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kipfilets
PT20M
Gevulde kipfilets
Een heerlijk gevulde kipfilets recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kipfilets te bereiden
Snij met een scherp mes de kipfilets overlangs in, zodat er een tasje gevormd wordt. Spoel de spinazie en laat de groente op een hoog vuur slinken in het aanhangende water.
Snij de mozzarella in kleine blokjes. Vermeng de spinazie met de kaas. Breng op smaak met wat peper en zout. Schep de vulling in de kipfilet. Kruid de kipfilet aan de buitenkant met peper en zout. Sluit de kip met een houten prikker.
Wentel de filet eerst door losgeklopt ei, dan door paneermeel. Bak 5 tot 7 min aan elke kant in olijfolie. Zet het vuur niet te hoog, zodat het paneermeel mooi goudbruin wordt zonder te verbranden.
Snij de mozzarella in kleine blokjes. Vermeng de spinazie met de kaas. Breng op smaak met wat peper en zout. Schep de vulling in de kipfilet. Kruid de kipfilet aan de buitenkant met peper en zout. Sluit de kip met een houten prikker.
Wentel de filet eerst door losgeklopt ei, dan door paneermeel. Bak 5 tot 7 min aan elke kant in olijfolie. Zet het vuur niet te hoog, zodat het paneermeel mooi goudbruin wordt zonder te verbranden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Lidia zegt:
bametz-saffrie zegt:
bametz-saffrie zegt:
hns zegt: