Je kan dit als maaltijd maken, dan maak je een salade erbij, bv:
Fijn gesneden sla, blokjes tomaat, ringen rode ui en een dressing met als basis mayonaise of yoghurt, eventueel bestrooid met de overige schilfers parmezaan.
Heerlijk op warme dagen of als bijgerecht bij de bbq. (dan wel gekoeld laten met koelbox elementen uit de vriezer eronder!!)
Recept
« Terug naar recepten
Gevulde komkommer rolletjes met tonijn
PT15M
Gevulde komkommer rolletjes met tonijn
Heerlijk als voorgerecht of hoofdgerecht, als je niet veel honger hebt, dan maak je een lekkere salade waar je de rolletjes oplegt.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde komkommer rolletjes met tonijn te bereiden
- Was de komkommer en snijd met bv een kaasschaaf over de lengte plakken ervan.
- Meng de tonijn, augurk, zilveruitjes, peper, zout, paprikapoeder, peterselie, fijngesneden of geprakt (met een vork) ei door elkaar.
- Meng mayonaise erdoor tot je je stevige plakkerige massa hebt.
- Leg de plakken ham op je werkblad en verdeel over de lengte je mengsel.
- Verdeel naar smaak de kaas erover.
- Rol strak op en snijd de rolletjes in de lengte even breed als je komkommerlinten.
- Rol vervolgens de komkommer eromheen.
- Zet vast met een prikkertje en serveer.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Groetjes,
Anna.
deddo woldhuis zegt:
Groetjes en bedankt.