Recept
« Terug naar recepten
Gevulde omelet met kalfsvlees en groenten
PT50M
Gevulde omelet met kalfsvlees en groenten
Een heerlijk gevulde omelet met kalfsvlees en groenten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde omelet met kalfsvlees en groenten te bereiden
Bak in een koekenpan met een diameter van 23 centimeter 4 omeletten van elk 2 eieren,bak alleen de onderkant en laat de bovenkant niet geheel opdrogen.Bestrijk een vuurvaste schaal van dezelfde diameter met olie,bekleed de schaal met bakpapier en leg de eerste omelet erin met de ongebakken kant naar boven.Snijd de courgette in plakjes,bak de plakjes in de koekenpan met een scheutje olie tot ze zacht zijn.Schep er het kalfsgehakt,het in melk geweekte witbrood,1 eetlepel grana,de in reepjes gesneden gegrilde rode paprika en wat zout doorheen.Schep 1/3 deel van de zo verkregen vulling op de onderste omelet.Leg er 2 lagen omelet met vulling op en leg de vierde omelet er bovenop met de ongebakken kant naar beneden.dek de schaal af met aluminiumfolie en zet hem ongeveer 20 minuten in de oven op 180 graden.