Recept
« Terug naar recepten
Gevulde paprika met huttekase
PT35M
Gevulde paprika met huttekase
Een heerlijk gevulde paprika met huttekase recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
225 kCal energie
17.5 Gram eiwit
14 Gram vet
6.5 Gram koolhydraten
17.5 Gram eiwit
14 Gram vet
6.5 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Lekker doen week 23 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde paprika met huttekase te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de bosuitjes in ringetjes, de tomaten in plakjes en de paprika’s overlangs doormidden.
Kook de paprikahelften 3-4 minuten in een pan met ruim kokend water. Laat ze daarna goed uitlekken.
Meng in een schaal de hüttenkäse met de ui-ringetjes, peterselie, de geraspte kaas en zout en peper.
Leg de uitgelekte paprikahelften naast elkaar in een ingevette ovenschaal en vul ze met het kaasmengsel.
Leg tot slot de plakjes tomaat erop en zet de schaal in de oven.
Bak de paprika’s in 20-25 minuten en laat ze iets kleuren.
Serveer er brood met salade bij om er een volledige maaltijd van te maken.
Snijd de bosuitjes in ringetjes, de tomaten in plakjes en de paprika’s overlangs doormidden.
Kook de paprikahelften 3-4 minuten in een pan met ruim kokend water. Laat ze daarna goed uitlekken.
Meng in een schaal de hüttenkäse met de ui-ringetjes, peterselie, de geraspte kaas en zout en peper.
Leg de uitgelekte paprikahelften naast elkaar in een ingevette ovenschaal en vul ze met het kaasmengsel.
Leg tot slot de plakjes tomaat erop en zet de schaal in de oven.
Bak de paprika’s in 20-25 minuten en laat ze iets kleuren.
Serveer er brood met salade bij om er een volledige maaltijd van te maken.