KookJij

Gevulde paprika (runvlees)

Een heerlijk gevulde paprika (runvlees) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: - personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde paprika (runvlees) te bereiden

Snijd ui en prei kleine stukjes.
Meng gehakt, ui, prei, eieren, knoflook, kerrie, paprikapoeder, zout en peper.
Voeg paneermeel toe tot een homogene massa, voeg als laatste lagos en djintan toe.
Snijd van de paprika’s de boven kant er af en hol de paprika uit pas op met de zaadjes, vul de paprika met gehakt en kruiden tot deze goed vol zit dan het kapje er op drukken en recht op in de oven plaatsen, ± 60 minuten op 175°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst