Recept
« Terug naar recepten
Gevulde paprika (runvlees)
PT120M
Gevulde paprika (runvlees)
Een heerlijk gevulde paprika (runvlees) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde paprika (runvlees) te bereiden
Snijd ui en prei kleine stukjes.
Meng gehakt, ui, prei, eieren, knoflook, kerrie, paprikapoeder, zout en peper.
Voeg paneermeel toe tot een homogene massa, voeg als laatste lagos en djintan toe.
Snijd van de paprika’s de boven kant er af en hol de paprika uit pas op met de zaadjes, vul de paprika met gehakt en kruiden tot deze goed vol zit dan het kapje er op drukken en recht op in de oven plaatsen, ± 60 minuten op 175°C.
Meng gehakt, ui, prei, eieren, knoflook, kerrie, paprikapoeder, zout en peper.
Voeg paneermeel toe tot een homogene massa, voeg als laatste lagos en djintan toe.
Snijd van de paprika’s de boven kant er af en hol de paprika uit pas op met de zaadjes, vul de paprika met gehakt en kruiden tot deze goed vol zit dan het kapje er op drukken en recht op in de oven plaatsen, ± 60 minuten op 175°C.