Recept
« Terug naar recepten
Gevulde portobello's met rucolapasta
PT10M
Gevulde portobello's met rucolapasta
Een heerlijk gevulde portobello's met rucolapasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
nina Bonnet
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde portobello's met rucolapasta te bereiden
knoflook snipperen, portobello's schoonmaken en de steeltjes fijn snijden. (paddestoel zelf heel laten)
Peterselie mengen met parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Olie verhitten en steeltjes bakken en peterselie mengsel toevoegen. +/- 3 minuten creme fraich toevoegen.
Portobello's vullen en ongeveer 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 180c (gas 3)
Spagetti koken en de rucola fijn gesneden met wat olijfolie en knoflook erbij serveren.
Peterselie mengen met parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Olie verhitten en steeltjes bakken en peterselie mengsel toevoegen. +/- 3 minuten creme fraich toevoegen.
Portobello's vullen en ongeveer 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 180c (gas 3)
Spagetti koken en de rucola fijn gesneden met wat olijfolie en knoflook erbij serveren.
Anoniempje zegt: