KookJij

Gevulde portobello's met rucolapasta

Een heerlijk gevulde portobello's met rucolapasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde portobello's met rucolapasta te bereiden

knoflook snipperen, portobello's schoonmaken en de steeltjes fijn snijden. (paddestoel zelf heel laten)
Peterselie mengen met parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Olie verhitten en steeltjes bakken en peterselie mengsel toevoegen. +/- 3 minuten creme fraich toevoegen.
Portobello's vullen en ongeveer 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 180c (gas 3)
Spagetti koken en de rucola fijn gesneden met wat olijfolie en knoflook erbij serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anoniempje

Anoniempje zegt:
dit recept lijkt mij heerlijk:);):D
nicolette

nicolette zegt:
een van mijn favoriete ALLERHANDE recepten!:);)
van hout

van hout zegt:
super recept, heerlijk. Ik heb er een half geitenkaasje (bettina) op de portobello gelegd en dan de vulling erover. nog lekkerder:)