Recept
« Terug naar recepten
Gevulde rosbiefrolletjes
PT20M
Gevulde rosbiefrolletjes
Een heerlijk gevulde rosbiefrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde rosbiefrolletjes te bereiden
Verkruimel de roquefort.Trek de draden van de stengels bleekselderij en snijd de stengels vervolgens in smalle reepjes.Rasp de geschilde appel.Meng de appelrasp,de yoghurt,het citroensap,de roquefort en de bleekselderij door elkaar.Schep op elk plakje rosbief een beetje van het appelmengsel en rol de plakjes op.Leg op elk bord 2 rolletjes en bestrooi ze met bieslook.Garneer het gerecht met tuinkers.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
addie zegt: