KookJij

Gevulde schar met Brugs Broodje en Parijse champignons

Een heerlijk gevulde schar met brugs broodje en parijse champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde schar met Brugs Broodje en Parijse champignons te bereiden

Leg de tongcharfilets open. Leg daarop een stuk Brugs Broodje. Kruid en rol toe.
2. Snijd de champignons in zo fijn mogelijke schijfjes, bak aan samen met de versnipperde sjalot en de geperste look.
3. Bak de tongscharrolletjes mooi goudbruin in de boter. Haal uit de pan als ze gaar zijn, giet het vet weg en blus de pan met witte wijn. Roer er de boter door, kruid af voor een heerlijk sausje.
4. Schik op een bord en werk af.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst