Recept
« Terug naar recepten
Gevulde schar met Brugs Broodje en Parijse champignons
PT20M
Gevulde schar met Brugs Broodje en Parijse champignons
Een heerlijk gevulde schar met brugs broodje en parijse champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde schar met Brugs Broodje en Parijse champignons te bereiden
Leg de tongcharfilets open. Leg daarop een stuk Brugs Broodje. Kruid en rol toe.
2. Snijd de champignons in zo fijn mogelijke schijfjes, bak aan samen met de versnipperde sjalot en de geperste look.
3. Bak de tongscharrolletjes mooi goudbruin in de boter. Haal uit de pan als ze gaar zijn, giet het vet weg en blus de pan met witte wijn. Roer er de boter door, kruid af voor een heerlijk sausje.
4. Schik op een bord en werk af.
2. Snijd de champignons in zo fijn mogelijke schijfjes, bak aan samen met de versnipperde sjalot en de geperste look.
3. Bak de tongscharrolletjes mooi goudbruin in de boter. Haal uit de pan als ze gaar zijn, giet het vet weg en blus de pan met witte wijn. Roer er de boter door, kruid af voor een heerlijk sausje.
4. Schik op een bord en werk af.