KookJij

Gevulde slablaadjes

Een heerlijk gevulde slablaadjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: n.v.t. personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde slablaadjes te bereiden

-De slablaadjes voorzichtig losmaken en schoonspoelen, laten uitlekken.
-De gekookte eieren fijnprakken en mengen met de creme fraiche, dille, peper en zout.
-De forel in stukjes verdelen en samen met de komkommer voorzichtig door de creme fraiche scheppen.
-Het mengsel in de blaadjes sla scheppen en afkruiden met versgemalen peper.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Je kan hier ook blokjes gekookte aardappel door mengen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst