Recept
« Terug naar recepten
Gevulde slablaadjes
PT20M
Gevulde slablaadjes
Een heerlijk gevulde slablaadjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde slablaadjes te bereiden
-De slablaadjes voorzichtig losmaken en schoonspoelen, laten uitlekken.
-De gekookte eieren fijnprakken en mengen met de creme fraiche, dille, peper en zout.
-De forel in stukjes verdelen en samen met de komkommer voorzichtig door de creme fraiche scheppen.
-Het mengsel in de blaadjes sla scheppen en afkruiden met versgemalen peper.
-De gekookte eieren fijnprakken en mengen met de creme fraiche, dille, peper en zout.
-De forel in stukjes verdelen en samen met de komkommer voorzichtig door de creme fraiche scheppen.
-Het mengsel in de blaadjes sla scheppen en afkruiden met versgemalen peper.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Je kan hier ook blokjes gekookte aardappel door mengen.