Recept
« Terug naar recepten
Gevulde slablaadjes met aardappel forelsalade
PT25M
Gevulde slablaadjes met aardappel forelsalade
Een heerlijk gevulde slablaadjes met aardappel forelsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde slablaadjes met aardappel forelsalade te bereiden
Kook de aardappelen in 15 minuten gaar.Laat ze iets afkoelen en snijd ze in dunne plakjes.Meng ze met de forelfilets.meng de créme fraïche met de mierikswortel en breng op smaak met citroensap en wat zout en peper.roer de saus door het aardappelmengsel.Serveren:Haal 15 mooie blaadjes van de little gem en serveer de salade hierin.Garneer met bieslook.