KookJij

Gevulde tomaat

Een heerlijk gevulde tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde tomaat te bereiden

-Van de tomaten een kapje afsnijden en het vruchtvlees met een lepeltje eruit scheppen.
-De binnenkant bestrooien met peper en zout.
-De ham verdelen over de tomaten (door het vocht blijft het aan de wand plakken.)
-De helft van de ui over de tomaten verdelen.
-Boven iedere tomaat 1 ei breken.
-Het paneermeel met de kaas en de overige ui vermengen en over de tomaten verdelen.
-In een voorverwarmde oven van 180C ongeveer een half uurtje bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst