Recept
« Terug naar recepten
Gevulde tomaat
PT30M
Gevulde tomaat
Een heerlijk gevulde tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde tomaat te bereiden
-Van de tomaten een kapje afsnijden en het vruchtvlees met een lepeltje eruit scheppen.
-De binnenkant bestrooien met peper en zout.
-De ham verdelen over de tomaten (door het vocht blijft het aan de wand plakken.)
-De helft van de ui over de tomaten verdelen.
-Boven iedere tomaat 1 ei breken.
-Het paneermeel met de kaas en de overige ui vermengen en over de tomaten verdelen.
-In een voorverwarmde oven van 180C ongeveer een half uurtje bakken.
-De binnenkant bestrooien met peper en zout.
-De ham verdelen over de tomaten (door het vocht blijft het aan de wand plakken.)
-De helft van de ui over de tomaten verdelen.
-Boven iedere tomaat 1 ei breken.
-Het paneermeel met de kaas en de overige ui vermengen en over de tomaten verdelen.
-In een voorverwarmde oven van 180C ongeveer een half uurtje bakken.