Recept
« Terug naar recepten
Gevulde tomaat (kinderontbijt)
PT20M
Gevulde tomaat (kinderontbijt)
Een heerlijk gevulde tomaat (kinderontbijt) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
- > Kinderen - Snacks
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde tomaat (kinderontbijt) te bereiden
-Van de tomaten een kapje afsnijden en met een theelepeltje uithollen en op de kop laten uitlekken op keukenpapier.
-Intussen de eieren klutsen met de peper, zout, peterselie en ham.
-Boter in een koekenpan smelten, het ei erin doen en al roerend het ei gaar bakken. (dat je kleine stukjes krijgt)
-Als het ei bijna gaar is het vuur uitzetten en de cheddarkaas in kleine stukjes erover verdelen, deksel op de pan en kaas laten smelten.
-De tomaten vullen met dit mengsel.
-Intussen de eieren klutsen met de peper, zout, peterselie en ham.
-Boter in een koekenpan smelten, het ei erin doen en al roerend het ei gaar bakken. (dat je kleine stukjes krijgt)
-Als het ei bijna gaar is het vuur uitzetten en de cheddarkaas in kleine stukjes erover verdelen, deksel op de pan en kaas laten smelten.
-De tomaten vullen met dit mengsel.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Je kunt dit ook maken als voorgerecht, serveren op een bedje van sla, garneren met een beetje mayonaise en klaar!
veldmuis8 zegt: