Recept
« Terug naar recepten
Gevulde tomaat met spaghetti
PT15M
Gevulde tomaat met spaghetti
Een heerlijk gevulde tomaat met spaghetti recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde tomaat met spaghetti te bereiden
-Van de tomaten het kapje afsnijden en uithollen, op keukenpapier ondersteboven laten uitlekken.
-In een pannetje de uitjes en de knoflook even fruiten.
-De tomatenpuree even meebakken.
-De spaghetti erbij doen en goed doorroeren, goed doorwarmen, als het te droog is een heel klein beetje water erbij doen.
-De verse basilicum fijnhakken en door de spaghetti mengen, pan van het vuur afnemen.
-Op kleine bordjes de sla en komkommer verdelen.
-De spaghetti met een vork oprollen en zo de tomaten ermee vullen (mag best hoog opgevuld zijn).
-De tomaat op een bordje sla zetten en de geschaafde parmezaan erover strooien en flink vers gemalen peper erover strooien.
-In een pannetje de uitjes en de knoflook even fruiten.
-De tomatenpuree even meebakken.
-De spaghetti erbij doen en goed doorroeren, goed doorwarmen, als het te droog is een heel klein beetje water erbij doen.
-De verse basilicum fijnhakken en door de spaghetti mengen, pan van het vuur afnemen.
-Op kleine bordjes de sla en komkommer verdelen.
-De spaghetti met een vork oprollen en zo de tomaten ermee vullen (mag best hoog opgevuld zijn).
-De tomaat op een bordje sla zetten en de geschaafde parmezaan erover strooien en flink vers gemalen peper erover strooien.