Recept
« Terug naar recepten
Gevulde varkenshaas met pepersaus en knapperige groenten
PT30M
Gevulde varkenshaas met pepersaus en knapperige groenten
Een heerlijk gevulde varkenshaas met pepersaus en knapperige groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Knorr.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde varkenshaas met pepersaus en knapperige groenten te bereiden
Snijd de varkenshaasjes open in de lengte. Bestrijk één helft met de kruidenkaas.
Pel en snipper het sjalotje, snijd de paddestoelen in vieren en bak dit samen met de spekjes aan in een kookpan. Verdeel het champignon- spekmengsel over de varkenshaashelften met de kruidenkaas. Leg nu de ander helft er weer op en zet de varkenshaasjes vast met cocktailprikkers.
Bak de varkenshaasjes gedurende 15 minuten op middelmatig vuur. Snijd ondertussen de courgette en de paprika’s in stukken en wok deze op hoog vuur in 5 minuten gaar. Bak tegelijkertijd de krieltjes op middelmatig vuur in 10 minuten goudbruin.
Maak de pepersaus klaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Bestrooi de varkenshaasjes met peper en zout. Snijd het vlees in schuine stukken en leg ze mooi op de borden. Schep daarover de pepersaus en schep de groenten ernaast. Dien met de gebakken krieltjes er apart bij op.
fijnproever zegt: