Recept
« Terug naar recepten
Gevulde Zalm
PT30M
Gevulde Zalm
Een heerlijk gevulde zalm recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Charlotte Hagting
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde Zalm te bereiden
Snij de moot zalm horizontaal in.
Kruid met zout en peper of viskruiden.
Maak een pasta van Philadelphia en knoflook, bieslook pesto en lenteui. Zorg dat de kruiden goed fijn zijn.
Smeer de pasta op de onderste helft van de zalm
(dus het vel onder) doe de bovenste helft weer terug op de moot zalm en leg alles in een ingevette ovenschaal.
Zet dit in een voor verwarmde oven 150 °C. en na ongeveer 20 min. heb je heerlijke zalm.
Kruid met zout en peper of viskruiden.
Maak een pasta van Philadelphia en knoflook, bieslook pesto en lenteui. Zorg dat de kruiden goed fijn zijn.
Smeer de pasta op de onderste helft van de zalm
(dus het vel onder) doe de bovenste helft weer terug op de moot zalm en leg alles in een ingevette ovenschaal.
Zet dit in een voor verwarmde oven 150 °C. en na ongeveer 20 min. heb je heerlijke zalm.
Mijn kookverhaal (Charlotte Hagting)
Gezond lekker en feestelijk