Recept
« Terug naar recepten
Gewokte asperges met bosuitjes en noten
PT30M
Gewokte asperges met bosuitjes en noten
Een heerlijk gewokte asperges met bosuitjes en noten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Y.P. Iepersma
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gewokte asperges met bosuitjes en noten te bereiden
Snijd de bosuitjes in kleine stukjes, en hak de noten in de keukenmachine. Kook de asperges volgens het basisrecept. Snijd de asperges in schuine kleine stukjes.
Bereidingswijze
Verhit de olie in de wok zeer heet, bak hierin de asperge en het bosuitje opscheppend op een hoog vuur ongeveer 4 min. Doe daarna de gehakte cashewnoten erbij en verhit even mee. Doe zout en peper erbij naar smaak en blus dit geheel af met de witte wijn.
Bereidingswijze
Verhit de olie in de wok zeer heet, bak hierin de asperge en het bosuitje opscheppend op een hoog vuur ongeveer 4 min. Doe daarna de gehakte cashewnoten erbij en verhit even mee. Doe zout en peper erbij naar smaak en blus dit geheel af met de witte wijn.