Recept
« Terug naar recepten
Pasta met paddenstoelen en courgette
PT30M
Pasta met paddenstoelen en courgette
Ik heb hier gebruik gemaakt van 2 soorten champignons. oesterzwammen en shi-takes omdat dit de meest gangbare soorten zijn die in elke supermarkt verkrijgbaar zijn. Je kunt dit gerecht natuurlijk ook met maken met allerlei andere paddenstoelensoorten.
Ik heb bos-ui, geroosterde pompoenpitten en gorgonzola gebruik als garnering, zodat iedereen zelf kan beslissen wat hij/zij nog wil toevoegen aan de pasta, dit omdat smaken nu eenmaal verschillen.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Dagschotel
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Vergeten Groenten - Courgettes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met paddenstoelen en courgette te bereiden
- Snijd de bos-ui, ui, courgette, paddenstoelen en de knoflook, rooster de pompoenpitten en kook de pasta.
- Bak de varkensvleesreepjes bestrooi met peper & zout, als deze (bijna) gaar zijn en voeg je er de courgette aan toe.
- Wok de knoflook, ui en doe daar de paddenstoelen bij.
- Doe de gewokte ingrediënten bij het vlees.
- Voeg nu de bouillonblok, wijn en kookroom toe.
- Als laatste gaat de gekookte pasta erbij.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Zet schaaltjes met geroosterde pompoenpitten, bosuitjes en verkruimelde gorgonzola op tafel zodat iedereen dit naar eigen wens kan toevoegen.