Recept
« Terug naar recepten
Gewokte knoflook garnalen met rode curry pasta
PT10M
Gewokte knoflook garnalen met rode curry pasta
Een heerlijk gewokte knoflook garnalen met rode curry pasta recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan Wolfert
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
niet bekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gewokte knoflook garnalen met rode curry pasta te bereiden
Pel en snij de teentjes knoflook fijn.
Zet een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok heet worden dat hij begint te walmen. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de garnalen 2 minuten. Voeg de knoflook toe en roerbak nog 1 minuut. Roer de rode curry pasta er door en voeg na 30 seconden de ketjap en de room toe. Laat alles 2 minuten pruttelen.
Knijp de citroen er boven uit en strooi de bieslook erover.
Schep de gewokte garnalen in een schaal of kom.
Zet een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok heet worden dat hij begint te walmen. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de garnalen 2 minuten. Voeg de knoflook toe en roerbak nog 1 minuut. Roer de rode curry pasta er door en voeg na 30 seconden de ketjap en de room toe. Laat alles 2 minuten pruttelen.
Knijp de citroen er boven uit en strooi de bieslook erover.
Schep de gewokte garnalen in een schaal of kom.
marthe zegt: