Recept
« Terug naar recepten
Glutenvrije prei met pancetta uit de oven
PT40M
Glutenvrije prei met pancetta uit de oven
Een heerlijk glutenvrije prei met pancetta uit de oven recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dorry Hertog
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Boek Vechten met gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Glutenvrije prei met pancetta uit de oven te bereiden
Verwarm de oven voor op 200oC. Snij de wortel en het grootste deel van het groene blad van de preien. Snij de preien in de lengte in en houd ze open gespreid onder de kraan en spoel het zand weg met koud stromend water. Snij de prei in 2 stukken en wikkel om elk stuk een plakje ontbijtspek/pancetta. Leg de stukken prei naast elkaar in de ovenschaal. Schenk de bouillon over de prei en verdeel de boter er in vlokjes over. Schuif de ovenschaal in het midden van de oven en bak de prei in 25-30 min. gaar. Haal de prei uit de oven en maal er veel zarte peper over.