Recept
« Terug naar recepten
Gnocchi met winterpostelein en kip
PT30M
Gnocchi met winterpostelein en kip
Een heerlijk gnocchi met winterpostelein en kip recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gnocchi met winterpostelein en kip te bereiden
Kook de kipblokjes in water met laos en zout.
De gekookte kip goed uit laten lekken.
Maak de gnocchi klaar zoals op de verpakking staat.
Ondertussen een beslag maken van bloem, ei, water, ve-tsin en rode peper. Het beslag moet iets dikker zijn dan dat voor pannenkoeken.
De kipblokjes in het beslag rollen en vervolgens in hete olie frituren.
Fruit de ui totdat deze zacht en glazig is. Voeg de postelein hier aan toe. Even mee fruiten.
Doe de gnocchi, kip en tomaten erbij en warm goed door.
Serveer met parmezaanse kaas.
De gekookte kip goed uit laten lekken.
Maak de gnocchi klaar zoals op de verpakking staat.
Ondertussen een beslag maken van bloem, ei, water, ve-tsin en rode peper. Het beslag moet iets dikker zijn dan dat voor pannenkoeken.
De kipblokjes in het beslag rollen en vervolgens in hete olie frituren.
Fruit de ui totdat deze zacht en glazig is. Voeg de postelein hier aan toe. Even mee fruiten.
Doe de gnocchi, kip en tomaten erbij en warm goed door.
Serveer met parmezaanse kaas.