Recept
« Terug naar recepten
Gnocchi tricolore met kerstomaatjes
PT25M
Gnocchi tricolore met kerstomaatjes
Een heerlijk gnocchi tricolore met kerstomaatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gnocchi tricolore met kerstomaatjes te bereiden
Hak de basilicum en knoflook fijn. Meng met de olijfolie en kruid met peper en zout. Was de tomaatjes en snijd ze in twee. Kook de gnocchi gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
In een grote pan warm je de olijfolie met kruiden op en voeg de tomaatjes en gnocchi toe. Laat 2 min. sudderen.
Serveer in borden en verdeel er de bolletjes mozzarella en raketsla over. Kruid met versgemalen peper en zout.
In een grote pan warm je de olijfolie met kruiden op en voeg de tomaatjes en gnocchi toe. Laat 2 min. sudderen.
Serveer in borden en verdeel er de bolletjes mozzarella en raketsla over. Kruid met versgemalen peper en zout.