Recept
« Terug naar recepten
Goud zeebrasem met gevuld tomaatje
PT30M
Goud zeebrasem met gevuld tomaatje
Een heerlijk goud zeebrasem met gevuld tomaatje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goud zeebrasem met gevuld tomaatje te bereiden
Kruid de vissen met peper, koriander en dille . Bak deze goed aan in een beetje boter met olijfolie.
Hol de tomaten uit.
Snij de wortel, champignons, courgette, sjalotten en peterselie fijn evenzeer de vulling van de tomaten, wok deze groenten even knapperig op gekruid met peper, koriander en dille. Vul de tomaten met de gewokte groenten en zet deze in de oven tot de tomaat warm is. Serveer de vis op bord met de tomaat, saus en aardappelen naar keuze.
Hol de tomaten uit.
Snij de wortel, champignons, courgette, sjalotten en peterselie fijn evenzeer de vulling van de tomaten, wok deze groenten even knapperig op gekruid met peper, koriander en dille. Vul de tomaten met de gewokte groenten en zet deze in de oven tot de tomaat warm is. Serveer de vis op bord met de tomaat, saus en aardappelen naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.