Recept
« Terug naar recepten
Goulash
PT30M
Goulash
Een heerlijk goulash recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Niels Petra & Jessy Zwart
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goulash te bereiden
Spekreepjes in de boter aanbakken, dan de ui, knoflook, champignons erbij, daarop het vlees en de kruiden; paprikapoeder, karwijzaad en marjolein en bouillon.
Daarop de paprika’s in stukjes en alles lekker laten pruttelen . (Je weet hoe langer, hoe lekkerder)
Als het vlees goed gaar is dan de gezeefde tomaten erbij alles goed doorwarmen, Eventueel iets binden met maïzena en eten maar!
Daarop de paprika’s in stukjes en alles lekker laten pruttelen . (Je weet hoe langer, hoe lekkerder)
Als het vlees goed gaar is dan de gezeefde tomaten erbij alles goed doorwarmen, Eventueel iets binden met maïzena en eten maar!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
geert-jan zegt:
winterroosje zegt:
ingrid zegt: