KookJij

Goulash

Een heerlijk goulash recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Hongarije
Keuken: Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Goulash te bereiden

Spekreepjes in de boter aanbakken, dan de ui, knoflook, champignons erbij, daarop het vlees en de kruiden; paprikapoeder, karwijzaad en marjolein en bouillon.
Daarop de paprika’s in stukjes en alles lekker laten pruttelen . (Je weet hoe langer, hoe lekkerder)
Als het vlees goed gaar is dan de gezeefde tomaten erbij alles goed doorwarmen, Eventueel iets binden met maïzena en eten maar!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ingrid

ingrid zegt:
Hoi dank je wel ik heb je recept gemaakt .. en smaakt heerlijk .. gr :)
geert-jan

geert-jan zegt:
Hoi anita, ik vind het een goed recept maar 30 min is wel erg weinig ik zou het een uur doen.
whhendriks

whhendriks zegt:
Het is heel simpel, maar wel erg lekker, bedankt voor je recept
winterroosje

winterroosje zegt:
Goed idee, echt erg lekker! Mocht je last krijgen van de paprika (wat ik vaak hoor) moet je het van te voren even wassen, in een los plastic zakje doen en minuutje in de magnetron!
Henny Hoornenborg

Henny Hoornenborg zegt:
Hallo Ilona Knol
ik ga jou recept printen en als ik zin in goulash heb ga ik het maken ilona,bedankt voor jouw lekkere goulash recept:p
anacrea

anacrea zegt:
Dit recept gemaakt en gegeten. Heerlijk! Dank jullie wel.
Groetjes Anneke
maria11

maria11 zegt:
de riblappen moeten een paar uur sudderen en de groenten moet je er pas de laatste 20 min. erbij doen om de voedingswaarde te behouden.