Recept
« Terug naar recepten
Granita van bloedsinaasappels
PT10M
Granita van bloedsinaasappels
Een heerlijk granita van bloedsinaasappels recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
200 kCal energie
1 Gram eiwit
49 Gram koolhydraten
1 Gram eiwit
49 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Lekker - Makkelijk - Snel Klaar: Italiaans & Vegetarisch: Dolci: blz. 54
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Granita van bloedsinaasappels te bereiden
Verwarm het sap met de suiker op een laag vuur en roer tot de suiker is opgelost.
Laat het afkoelen. Giet het mengsel in ijsblokjeszakjes of ijsblokjeslade. Leg ze minstens een paar uur in de vriezer. Vlak voor het serveren de ijsblokjes in een keukenmachine draaien tot een mooie, nog iets grove massa.
Laat het afkoelen. Giet het mengsel in ijsblokjeszakjes of ijsblokjeslade. Leg ze minstens een paar uur in de vriezer. Vlak voor het serveren de ijsblokjes in een keukenmachine draaien tot een mooie, nog iets grove massa.