Recept
« Terug naar recepten
Grapefruitcarpaccio met geitenkaas
PT30M
Grapefruitcarpaccio met geitenkaas
Een heerlijk grapefruitcarpaccio met geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Grapefruitcarpaccio met geitenkaas te bereiden
Verhit de grill voor op de hoogste stand.Schil de grapefruits zo dik dat het witte vliesje met de schil meekomt.Snijd met een scherp mes dunne plakken van de grapefruits en verdeel de plakken over 4 borden.Bestrooi de geitenkaasplakjes met bruine suiker en leg op elk bord 3 plakjes.Zet de bordjes ca.5 min. onder de hete grill tot het suiker gekarameliseerd is.