Recept
« Terug naar recepten
Grietfilet gevuld met Schotse zalm
PT50M
Grietfilet gevuld met Schotse zalm
Een heerlijk grietfilet gevuld met schotse zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Grietfilet gevuld met Schotse zalm te bereiden
Snijd de grietfilet open en vul hem met Schotse zalm.
Zet de zalm dicht met satéprikkers.
Goed op smaak brengen met peper en zout.
Daarna in een rooktrommel ca 7 min. roken.
Zwarte rijst, tuinboontjes en spinazie bereiden.
De minichorizo snijden en vervolgens om en om bakken.
Een spiesje maken van diverse slasoorten.
Hollandaisesaus kloppen van de wijn, eierdooiers en boter.
Op smaak brengen met waterkersextract en opgeklopte room.
Opmaak:
Het garnituur in een ronde steker op het bord leggen.
Hier bovenop komt de schuin gesneden grietfilet.
de saus eromheen lepelen en het spiesje in de vis steken.
Zet de zalm dicht met satéprikkers.
Goed op smaak brengen met peper en zout.
Daarna in een rooktrommel ca 7 min. roken.
Zwarte rijst, tuinboontjes en spinazie bereiden.
De minichorizo snijden en vervolgens om en om bakken.
Een spiesje maken van diverse slasoorten.
Hollandaisesaus kloppen van de wijn, eierdooiers en boter.
Op smaak brengen met waterkersextract en opgeklopte room.
Opmaak:
Het garnituur in een ronde steker op het bord leggen.
Hier bovenop komt de schuin gesneden grietfilet.
de saus eromheen lepelen en het spiesje in de vis steken.