Dit recept is ontstaan op mijn werk, waar we deze spullen nog hadden liggen in koelkast en vriezer.
Er kan e.v.t. ook nog wat geraspte kaas over gestrooid worden.
Recept
« Terug naar recepten
Grillworst in bladerdeeg
PT45M
Grillworst in bladerdeeg
Een heerlijk grillworst in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Grillworst in bladerdeeg te bereiden
Verwarm de oven op 225 *C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Ontdooi het bladerdeeg en snijd de plakjes doormidden.
Snijd de worst in 20 plakjes.
Klop het ei los met een mespuntje zout.
Leg op ieder half plakje bladerdeeg een plakje worst en maak er mooie pakketjes van.
Druk het deeg zachtjes dicht met een vork.
Bestrijk de pakketjes met los geklopt ei.
Baktijd is 15 a 20 minuten boven in de oven.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Ontdooi het bladerdeeg en snijd de plakjes doormidden.
Snijd de worst in 20 plakjes.
Klop het ei los met een mespuntje zout.
Leg op ieder half plakje bladerdeeg een plakje worst en maak er mooie pakketjes van.
Druk het deeg zachtjes dicht met een vork.
Bestrijk de pakketjes met los geklopt ei.
Baktijd is 15 a 20 minuten boven in de oven.
sita.elens zegt:
:);):p:D