KookJij

Grillworst in bladerdeeg

Een heerlijk grillworst in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Alie Arts
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Grillworst in bladerdeeg te bereiden

Verwarm de oven op 225 *C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Ontdooi het bladerdeeg en snijd de plakjes doormidden.
Snijd de worst in 20 plakjes.
Klop het ei los met een mespuntje zout.
Leg op ieder half plakje bladerdeeg een plakje worst en maak er mooie pakketjes van.
Druk het deeg zachtjes dicht met een vork.
Bestrijk de pakketjes met los geklopt ei.
Baktijd is 15 a 20 minuten boven in de oven.

Mijn kookverhaal (Alie Arts)

Dit recept is ontstaan op mijn werk, waar we deze spullen nog hadden liggen in koelkast en vriezer.
Er kan e.v.t. ook nog wat geraspte kaas over gestrooid worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sita.elens

sita.elens zegt:
Ik ga het eens proberen
:);):p:D