KookJij

Groente cocktail met raclette kaas en geroosterd stokbrood

Groente cocktail met raclette kaas en geroosterd stokbrood
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Lidl
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groente cocktail met raclette kaas en geroosterd stokbrood te bereiden

Breng een pan met water aan de kook en kook de tuinbonen in circa 5 minuten gaar.
Giet af en pureer de tuinbonen met de yoghurt.
Breng op smaak met zout en peper en druppels citroensap naar smaak toe. Snijd de tomaatjes in kwarten en bak ze op hoog vuur in 1 eetlepel olie in een koekenpan met paprikapoeder, de helft van de basilicum en de suiker tot ze net een beetje kapotgaan.
Laat ze in een zeef afkoelen. Verhit in dezelfde pan nog 1 eetlepel olie en roerbak de aspergetips in circa 1 minuut beetgaar. Verdeel de puree over vier glaasjes en schep de tomaten erop. Verwarm de grill voor en leg de sneetjes brood op een bakplaat en rooster ze in circa 5 minuten per kant knapperig.
Haal uit de oven. Blancheer de aspergetips en spoel ze koud. Smelt de raclette kaas in een schone koekenpan verdeel over de 4 glaasjes en een plak raclette kaas.
Serveer met de sneetjes stokbrood. Garneer met de aspergetips en blaadjes basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst