Serveer met de Zeebaars in Singapore Pakketpost (zie aldaar) en rijst.
Wijnen staan ook vermeld bij de zeebaars.
Recept
« Terug naar recepten
Groente Singapore II Roergebakken
PT30M
Groente Singapore II Roergebakken
Een heerlijk groente singapore ii roergebakken recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Singapore
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groente Singapore II Roergebakken te bereiden
*Meng alle groentes door elkaar (peultjes,bok choi,groene kool,waterkastanjes en shiitake) en doe in kom I
*Meng knoflook,uitjes,lenteui,peper,lombok door elkaar en doe in kom II
*Verhit een droge wok tot bloedheet en doe daarna de olijf olie erin totdat die gaat walmen.
*Doe inhoud van Kom II in de wok en wok 8-10 tellen onder roeren
*Dan de inhoud van kom I in de wok doen en ± 2 minuten wokken,totdat de groentes zacht worden
*Nu bestrooien met ketjap en sesamolie.Na een tel of 30 gaat het geheel ineens superlekker ruiken.Dit is het moment om de groentes op te scheppen en te bestrooien met sesamzaad
*Meng knoflook,uitjes,lenteui,peper,lombok door elkaar en doe in kom II
*Verhit een droge wok tot bloedheet en doe daarna de olijf olie erin totdat die gaat walmen.
*Doe inhoud van Kom II in de wok en wok 8-10 tellen onder roeren
*Dan de inhoud van kom I in de wok doen en ± 2 minuten wokken,totdat de groentes zacht worden
*Nu bestrooien met ketjap en sesamolie.Na een tel of 30 gaat het geheel ineens superlekker ruiken.Dit is het moment om de groentes op te scheppen en te bestrooien met sesamzaad