Recept
« Terug naar recepten
Groentecurry met ei
PT30M
Groentecurry met ei
Een heerlijk groentecurry met ei recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentecurry met ei te bereiden
Kook de rijst gaar volgens de verpakking.Kook de eieren in 6-8 min.bijna hard.Kook de sperziebonen in 3-5 min.gaar.Verwijder de buitenste bladeren van de kool,snijd de kool in vieren en snijd de harde stronk weg en snijd de stukken kool daarna in dunne repen.Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en de soitskool 2-3 min.Giet de sperziebonen af en schep ze door de groenten.Roerbak nog 1-2 min.en schep de tikka massala erdoor.Verwarm de groentecurry op zacht vuur nog 2-3 min. door.pel de eieren en halveer ze.Schep de rijst over vier borden en verdeel de groentecurry erover.Leg de eieren erop.
henk.bakker zegt: