Recept
« Terug naar recepten
Groenten in de herfst op een zonnige dag
PT20M
Groenten in de herfst op een zonnige dag
Herfstgroenten met ambachtelijke notenham
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten in de herfst op een zonnige dag te bereiden
- Ajuin halveren en in schijven snijden. Stoof de groenten goed gekruid beetgaar aan in een beetje boter. Ham eerst even opbakken spattel deze onder de groenten. Serveer deze groenten zeer warm bij pasta of natuuraardappelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.