KookJij

Groenten in de herfst op een zonnige dag

Herfstgroenten met ambachtelijke notenham
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groenten in de herfst op een zonnige dag te bereiden

  1. Ajuin halveren en in schijven snijden. Stoof de groenten goed gekruid beetgaar aan in een beetje boter. Ham eerst even opbakken spattel deze onder de groenten. Serveer deze groenten zeer warm bij pasta of natuuraardappelen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst