Recept
« Terug naar recepten
Groenten opgewokt en gekruid met Italiaanse kruiden
PT10M
Groenten opgewokt en gekruid met Italiaanse kruiden
Een heerlijk groenten opgewokt en gekruid met italiaanse kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten opgewokt en gekruid met Italiaanse kruiden te bereiden
Sjalotjes in blokjes snijden.
Wortel in iets dikkere schijven snijden.
Brocolli en bloemkool in iets kleinere roosjes verdelen.
Deze groenten goed gekruid opwokken in olijfolie en naar smaak kruiden.
Wortel in iets dikkere schijven snijden.
Brocolli en bloemkool in iets kleinere roosjes verdelen.
Deze groenten goed gekruid opwokken in olijfolie en naar smaak kruiden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.