Recept
« Terug naar recepten
Groentenbordje voor de lente
PT10M
Groentenbordje voor de lente
Een heerlijk groentenbordje voor de lente recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentenbordje voor de lente te bereiden
Witloof in ringen snijden.
Tomaten halveren en in schijven snijden.
Komkommer in jullienne snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Bieslook fijn snijden.
Meng de ingredienten met de kruiden, olie en azijn voorzichtig onder elkaar. Serveer zeer fris.
Tomaten halveren en in schijven snijden.
Komkommer in jullienne snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Bieslook fijn snijden.
Meng de ingredienten met de kruiden, olie en azijn voorzichtig onder elkaar. Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
derbyke zegt: