Recept
« Terug naar recepten
Groentenstoofpot
PT30M
Groentenstoofpot
Een heerlijk groentenstoofpot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentenstoofpot te bereiden
Verhit de boter en fruit hierin de schijfjes wortel, stukjes bleekselder en peterselie, snij de prei in stukken van 5 cm. en leg die boven op de groenten. Kruid met zout en peper.
Voeg bouillon toe en laat onder deksel zacht garen gedurende 10 minuten, of tot de groenten gaar zijn naar believen. Klop het ei los in de melk samen met de geraspte parmezaan, schenk het eimengsel over de groenten en laat het gerecht zonder deksel 10 minuten stoven. Breek wat maïzena in water en voeg toe. Dien op met gestoomde aardappelen en vlees naar keuze.
Voeg bouillon toe en laat onder deksel zacht garen gedurende 10 minuten, of tot de groenten gaar zijn naar believen. Klop het ei los in de melk samen met de geraspte parmezaan, schenk het eimengsel over de groenten en laat het gerecht zonder deksel 10 minuten stoven. Breek wat maïzena in water en voeg toe. Dien op met gestoomde aardappelen en vlees naar keuze.