Recept
« Terug naar recepten
Groenterijst uit de wok
PT20M
Groenterijst uit de wok
Een heerlijk groenterijst uit de wok recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenterijst uit de wok te bereiden
Was de lenteuitjes en snijd ze fijn.
Maak de chilipeper schoon en snijd in stukjes.
Schrap de wortel en snijd in reepjes.
Verhit op een hoog vuur de olie in een wok.
Voeg de cashewnoten toe en rooster ze, al roerend ca. 1 min., haal ze uit de wok en zet apart.
Roerbak de fijngesneden lenteuitjes en chilipeper ca. 1 min. in de wok.
Voeg de wortelreepjes, kip en erwtjes toe en roerbak alles ca. 3 min.
Schep er de overige ingredienten door.
Voeg de cashewnoten toe en verhit het geheel ca. 3 min.
Maak de chilipeper schoon en snijd in stukjes.
Schrap de wortel en snijd in reepjes.
Verhit op een hoog vuur de olie in een wok.
Voeg de cashewnoten toe en rooster ze, al roerend ca. 1 min., haal ze uit de wok en zet apart.
Roerbak de fijngesneden lenteuitjes en chilipeper ca. 1 min. in de wok.
Voeg de wortelreepjes, kip en erwtjes toe en roerbak alles ca. 3 min.
Schep er de overige ingredienten door.
Voeg de cashewnoten toe en verhit het geheel ca. 3 min.
poekie zegt: