Recept
« Terug naar recepten
Groentes met Rode Curry Saus
PT45M
Groentes met Rode Curry Saus
Een heerlijk groentes met rode curry saus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Famile die in Hong Kong heeft gewerkt en gewoond.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentes met Rode Curry Saus te bereiden
*Verhit de olie in een wok en roerbak dan de ui,knoflook en curry pasta gedurende 2 minuten en voeg dan de kokosmelk toe.Breng dit aan de kook en laat 5 minuten flink doorkoken.Voeg nu toe de aubergine blokjes,spercieboon stukjes,paprika,bamboescheuten en purut blaadjes.Dit moet onder zo nu en dan omroeren koken tot de groentes gaar zijn (20 minuten).
*Dan de 1/2 van de Nam Pla en de basilicum
*Nog eens 5 minuten laten koken en dan de rest van de Nam Pla en basilicum er bij.
*Dan de 1/2 van de Nam Pla en de basilicum
*Nog eens 5 minuten laten koken en dan de rest van de Nam Pla en basilicum er bij.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
OPDIENEN : Dit is een groente bijgerecht en kan eigenlijk overal bij gegeven worden.Haal het dan met de schuimspaan uit de pan en geef mondjesmaat de vloeistof er bij.