Recept
« Terug naar recepten
Groentespaghetti en auberginesaus
PT45M
Groentespaghetti en auberginesaus
Een heerlijk groentespaghetti en auberginesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentespaghetti en auberginesaus te bereiden
- Maak spaghetti met de courgettes en de wortelen. Gebruik hiervoor een mandoline, een rasp of een apparaat type spirelli.
- Bak de pijnboompitten in een anti-aanbakpan. Zet apart. Snij de aubergines in blokjes en fruit ze samen met de ui in de olie. Bak ongeveer 10 minuten, doe er de tomatensaus bij, kruid met peper en zout en bak nog 10 minuten.
- Kook de groentespaghetti 3 minuten in gezouten water. Voeg de auberginesaus toe. Eindig met enkele parmezaanschilfers en basilicumblaadjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Erwin Elens zegt:
monique ottenbros zegt:
Als ik er iets van vlees of vis bij doe zodat hij niet vegetarisch is,waar moet ik dan aan denken?wat is hier lekker bij?
Erwin Elens zegt:
Gr, Erwin.