KookJij

Groentespaghetti en auberginesaus

Een heerlijk groentespaghetti en auberginesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: carrefour
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groentespaghetti en auberginesaus te bereiden

  1. Maak spaghetti met de courgettes en de wortelen. Gebruik hiervoor een mandoline, een rasp of een apparaat type spirelli.
  2. Bak de pijnboompitten in een anti-aanbakpan. Zet apart. Snij de aubergines in blokjes en fruit ze samen met de ui in de olie. Bak ongeveer 10 minuten, doe er de tomatensaus bij, kruid met peper en zout en bak nog 10 minuten.
  3. Kook de groentespaghetti 3 minuten in gezouten water. Voeg de auberginesaus toe. Eindig met enkele parmezaanschilfers en basilicumblaadjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Laat het je alvast smaken en laat het ons zeker weten hoe het gesmaakt heeft.
Gr, Erwin.
monique ottenbros

monique ottenbros zegt:
Oke danke!dan ga ik hem morgen eens met zalm maken
Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Je kan hier eigenlijk een beetje alle richtingen mee uit zowel met vlees of vis. Heel eenvoudig gehakt of een varkenshaasje maar kan ook met bvb zalm.
monique ottenbros

monique ottenbros zegt:
Lijkt me heerlijk,maar had een vraag.
Als ik er iets van vlees of vis bij doe zodat hij niet vegetarisch is,waar moet ik dan aan denken?wat is hier lekker bij?