Recept
« Terug naar recepten
Guanacofilet met Brand sylvister biersaus(zieopm)
PT40M
Guanacofilet met Brand sylvister biersaus(zieopm)
Een heerlijk guanacofilet met brand sylvister biersaus(zieopm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Koken met
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Guanacofilet met Brand sylvister biersaus(zieopm) te bereiden
Vlees in boter kort maar krokant aanbraden, daarna zeker een half uurtje laten rusten en vervolgens in de voorverwarmde oven op 160 graden C. rosé garen
Groenten schoonmaken en blancheren in ketel met ruim kokend water.
Vergeet niet een mespunt zout toe te voegen aan het water!
Spinazie wokken met een scheutje olijfolie, peper en zout.
Bospaddestoelen schoonmaken en opdienen op bord.
VOOR DE SAUS:
U neemt Brand Sylvester bier, Brand Sylvester is een robijnkleurig zwaar bier van hoge gisting, met nagisting op fles.
en melnge van speciale mouten, in combinatie met een fijne bovengist, geeft dit bijzondere biet een kenmerkend fruitaroma.
Het wordt gebrouwen ter ere van Sint Sylvester.
Verwaarm het bier in een pannetje, laat het met een lepel basterdsuiker een beetje inkoken, jus de veau toevoegen en afmonteren met klontje boter.
Groenten schoonmaken en blancheren in ketel met ruim kokend water.
Vergeet niet een mespunt zout toe te voegen aan het water!
Spinazie wokken met een scheutje olijfolie, peper en zout.
Bospaddestoelen schoonmaken en opdienen op bord.
VOOR DE SAUS:
U neemt Brand Sylvester bier, Brand Sylvester is een robijnkleurig zwaar bier van hoge gisting, met nagisting op fles.
en melnge van speciale mouten, in combinatie met een fijne bovengist, geeft dit bijzondere biet een kenmerkend fruitaroma.
Het wordt gebrouwen ter ere van Sint Sylvester.
Verwaarm het bier in een pannetje, laat het met een lepel basterdsuiker een beetje inkoken, jus de veau toevoegen en afmonteren met klontje boter.