Recept
« Terug naar recepten
gulyas (hongaars vleesgerecht)
PT220M
gulyas (hongaars vleesgerecht)
Een heerlijk gulyas (hongaars vleesgerecht) recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
220 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe gulyas (hongaars vleesgerecht) te bereiden
Snijd het vlees in vrij dikke stukken en zout het. Snipper de ui en bak ze in het vet licht bruin. Voeg de stukken vlees toe en laat dit samen enge tijd smoren. Doe er, als het vlees bruin is, de gesneden tomaat, de kruiden en wat water bij en laat het vlees 3 uur zachtjes stoven.
siebold zegt: