Recept
« Terug naar recepten
Haasbiefstukjes met jagersaus
PT45M
Haasbiefstukjes met jagersaus
Een heerlijk haasbiefstukjes met jagersaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Haasbiefstukjes met jagersaus te bereiden
Verhit de boter op middelhoog vuur in een grote koekepan.Fruit de bosui,champignons,knoglook en de sjalot 3 tot 4 min.in de hete boter.Voeg de tomaat en oregano toe en breng op smaak met peper en zout.Laat 3 tot 4 min.meefruiten.Blus af met de wijn en laat het nog 2 tot 3 min.inkoken.Doe er de bruine saus door en laat het opwarmen tot de biefstukjes zijn gebakken.Bestrijk de biefstukken rondom met de olie.Bak ze 3 min. op hoog vuur in een hete koekepan.Keer ze om en bestrooi ze met wat peper en zout en laat ze nog 3 tot 4 min.bakken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Miranda zegt:
bobbeltje zegt:
miranda zegt:
alvast bedankt voor de hulp
bobbeltje zegt:
grietje56 zegt:
De schnitzel lekker plat slaan, in bloem wentelen, per schnitzel een ei met een scheutje slagroom (ongeslagen of net niet stijf) geslagen slagroom en na de bloem inwentelen en dan panneer....bakken in verhitte olie of bakboter en dan deze saus......jummmieeee....:p