Recept
« Terug naar recepten
Hachee van zuurvlees
PT30M
Hachee van zuurvlees
Een heerlijk hachee van zuurvlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hachee van zuurvlees te bereiden
Schenk over het vlees150 ml azijn en250 ml water.Bestrooi met zout en peper en voeg 2 kruidnagels en 2 laurierblaadjes toe.Laat het vlees afgedekt 1 nacht staan.Haal het vlees uit de marinade en dep het droog,en bewaar de helft van de marinade.Pel 2 uien en snij ze in parten.Verhit 50 gram boter in een braadpan en bak de ui ca 3 minuten.Voeg het vlees aan de ui toe,strooi er 2eetlepels bloem over en bak het vlees al omscheppend aan. Voeg2Ã 3 eetlepels appelstroop toe en1 dikke plak ontbijtkoek en de helft van de marinade laat dit afgedekt 2uur stoven,voeg ook nog een half kopje suiker toe.
gabrielle zegt: